Mansgrupp

AFI erbjuder podd med gratis coaching (zoom) och flera erbjudanden för utveckling - utifrån AlwaysFacingIt och det vi står för - i ett helhetsinriktat body- och mindperspektiv.

Välkommen att titta närmare på våra aktuella ERBJUDANDEN och klicka på vår resa nedan för att se den mer detaljerat. Vi har genomfört två resor med två mansgrupper - några ville sedan gå vidare i en djupare resa. Vi känner att vi har hittat något som ger potential tillsammans - genom vår metod för uppföljning och gemenskap - ska vi försöka uppnå visionen om reella resultat i verkliga livet.

AFI

2020-11-30

Podd och Zoom avsnitt 9: Tema life crisis management

Hej !
Vi hamnar alla i kriser i livet som en del i att vara människa. Sättet att se, närma sig och hantera dessa är något vi ytterst står där själva att hantera. Detta är temat i vår näst sista podd denna första säsong, och den släpps onsdagen 2/12. Vi går sedan djupare i ämnet på Zoom-mötet och i vår ledarskapskurs.

Zoom: Söndag 6/12 klockan 17:00-17:40. Välkommen !

Gratis och ganska kort - 40 minuter - och även tid för frågor och diskussion kring annat AFI har på agendan.
Välkomna // M och R


2020-11-24

Podd och Zoom avsnitt 8: Tema din nära partnerrelation

Hej !
I vårt undertema "Val i livet" pratar vi om vår viktiga nära relation med en kvinna eller partner. Ett ämne som såklart är väldigt stort. Vi berör det medvetet kortfattat - och har en mer personlig och djupare ansats i ämnet på Zoom-mötet och i vår Mansgrupp.

Söndag 29/11 klockan 17:00-17:40. Välkommen !

Gratis och ganska kort - 40 minuter - och även tid för frågor och diskussion kring annat AFI har på agendan.
Välkomna // M och R


2020-10-31

AFI ledarskapsresa

Som en del i vår strävan att få män att expandera - tänker vi med snart 22/11 erbjuda en ledarskapsresa för män i form av en mansgrupp, i Stockholm kopplat till vårt tema. Eftersom det mesta i Corona-tider sker på Zoom - så behöver du såklart inte vara i Stockholm - internet räcker.


2020-10-27

AFI Expansion Weekend

Vi har bestämt oss för att skjuta på vår Expansionshelg till Q1 2021. Vi bedömer att antalet anmälda blir för få för att få nödvändig gruppeffekt då hela metodiken bland annat bygger på att betrakta både jaget i sig själv och jaget i relation till andra. Kanske heller inte helt dumt med tanke på Corona våg 2. Vi har haft ett högt tempo och kort tid - vilket kan vara en del av förklaringen såklart. Vi var medvetna om det och därav har vi nu justerat med ett ökat fokus på Podd med Zoom-uppföljning - modererat av information här i gruppen och på webben. Nu kan vi i lugnare tempo bygga vårt koncept - på ett mer involverande sätt där fler på perrongen hinner hoppa upp på tåget

När

Fredag kl 1500 till söndag kl 1500 någon helg i Q1.

Innehåll

Hela kursen inklusive uppföljning från vår sida (Vi kommer att informera om uppföljningen under kursen - men är en del av vår pedagogik och commitment att leverera till dig för att du ska få konkret effekt av hela vårt koncept i ditt liv och vardag).

Frågor

Maila till info@alwaysfacingit.com.

Språk

Vi kör på Svenska - men kommunicerar delvis på Engelska i våra kanaler för att nå fler.

Kommer det finnas car sharing?

Ja - och vi försöker också samordna hämtning från centrala Stockholm och Arlanda för de som kommer den vägen.

Ingår mat?

Ja. Frukost, lunch, middag av bra klass - och sporadiskt tilltugg.

Finns det vego eller vegan?

Absolut.

Hur sover man?

Se ovan, mer info kommer.

Klädsel

Ta med bekväma kläder för inomhus stilla aktivitet - och tåliga kläder och skor för utomhusaktivitet - there will be sweat...


2020-10-25

Zoom: Tema rädslor och vad som stoppar dig.

Hej Män !
Vi följer upp vårt poddavsnitt om rädslor och vad som stoppar oss. Fundera gärna på dina rädslor och vad som stoppar just dig.
Alla som vill får dela, känn dig fri. Vi reflekterar och coachar lite.

Söndag 25/10 klockan 19:00-19:40. Välkommen !

Gratis och ganska kort - 40 minuter - och även tid för frågor och diskussion kring annat AFI har på agendan.
Välkomna // M och R

ZOOM
Meeting ID: XXXX Passcode: YYYY